HOME
MASSAGES
HOT-STONE MASSAGE
STOELMASSAGE
ZWANGERSCHAPSMASSAGE
ZWANGEREN MEDITATIE
RECENSIES MEDITATIE
SHANTALA BABYMASSAGE
FOTO'S BABYMASSAGE
DOLFIJNEN ENERGIE
HOLISTIC PULSING
REIKIBEHANDELINGEN
ENGELENCONSULTEN
ENGELEN HEALING
DIERENTOLK
WIE BEN IK ?
PRIJSLIJST
CONTACTFORMULIER
LINKS
GASTENBOEK

Welkom op mijn website!

Ik zal mij even voorstellen, want het is toch altijd fijn om te weten wie er achter een website schuil gaat. Mijn naam is Rachel van Maurik. Moeder van drie volwassen kinderen en de trotse oma van zes kleinkinderen. Toen mijn jongste zoon 6 jaar was ben ik de opleiding schoonheidsspecialiste gaan volgen. In Rotterdam heb ik tot 1989 een bloeiende praktijk gehad. Het werk aan huis en de opvoeding van mijn kinderen waren goed te combineren. Daarna ben ik van Rotterdam naar Breda verhuisd en ook hier gestart met een schoonheidssalon.

Na een paar jaar ben ik mij gaan specialiseren in massage. Ik ben daarvoor de opleiding Holistisch Masseur gaan volgen bij massage opleidingsinstituut Holos in Utrecht. Vervolgens heb ik de opleiding stoelmassage gevolgd, bij Touch Pro in Rotterdam en de opleiding docent babymassage bij Holos en later peuter- en zwangerschapsmassage. Ook heb ik de workshop hot-stonemassage gevolgd, bij opleidingsinstituut Esthetica in Breda.

In 2009/2010 heb ik de opleiding Holistic Pulsing gevolgd, bij Godfried Kleinsmann, in Almere.

Het werken met mensen en het volgen en ondersteunen van wat zich voordoet, maken dat ik mij een dankbaar en gelukkig mens voel. 

 

Spiritualiteit is altijd een onderdeel geweest van mijn leven en ik heb Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3 a en b gedaan. Ik geef ook  Reiki cursussen, waarin ik leer hoe mensen de Reiki energie door kunnen geven.

Kijk voor uitgebreidere informatie over cursussen e.d. op mijn website:www.reikibreda.com

 

In Maart 2010 ben ik met de opleiding Dolfijnenenergie healing begonnen, bij Linda Shay, van Dolphin Heart World. Wat dit precies inhoud en hoe het in zijn werk gaat, kunt u uitgebreid lezen op deze website. 

 

In mijn vrije tijd ben ik vrijwilligster bij Reiki Wereld Wijd. Dit is een organisatie die vrijwilligers(ters) uitzend naar o.a. naoorlogse gebieden. Hiervoor ging ik één keer per jaar een week naar Bosnië, naar de stad Tuzla om daar met meerdere vrijwilligers Reiki te geven. 

 Het werk in Bosnië is klaar en momenteel geven wij één keer per maand Reiki in AZC 's in Nederland. Zodra er een vraag komt uit een land wat Reiki nodig heeft, gaan wij daar weer naar toe. 

Kijk voor meer informatie op: www.reikiwereldwijd.nl


Ook vind ik het leuk om te clownen voor dementerenden en andere gelegenheden. 

Kijk voor meer informatie op mijn website: www.clownbellefleur.nl

 

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken?Vul dan het contactformulier in, of neem contact op met:

Massage en Reikipraktijk Paradijs

Papegaai 5

4822PL Breda

telnr: 076-8874088,

mobiel: 06-40841441

e-mail: info@massagreikiparadijs.nl

lokatie: klik op googlemaps

Massage-Healing & Reikipraktijk Paradijs | info@massagereikiparadijs.nl