HOME
MASSAGES
HOT-STONE MASSAGE
STOELMASSAGE
ZWANGERSCHAPSMASSAGE
ZWANGEREN MEDITATIE
RECENSIES MEDITATIE
SHANTALA BABYMASSAGE
FOTO'S BABYMASSAGE
DOLFIJNEN ENERGIE
HOLISTIC PULSING
REIKIBEHANDELINGEN
ENGELENCONSULTEN
ENGELEN HEALING
DIERENTOLK
WIE BEN IK ?
PRIJSLIJST
CONTACTFORMULIER
LINKS
GASTENBOEK

Stoelmassage.

Stoelmassage is een verkorte, eenvoudig toepasbare vorm van de traditionele Japanse Shihatsu (acupressuur) methode. Stoelmassages werken preventief. Ze zijn bedoeld om spanningsklachten, zoals RSI en stress, die kunnen ontstaan als gevolg van een verkeerde houding of een te hoge werkdruk, te voorkomen.
De behandeling die over de kleding heen wordt gegeven, duurt 15 á 20 minuten en wordt uitgevoerd op een speciale stoel, die goed ondersteunt. Het is een ontspannende massage van nek, schouders, hoofd, rug, armen en handen.

Tijdens de behandeling oefent de stoelmasseur druk uit op een serie acupressuur punten die de interne energiehuishouding beïnvloeden. Zo worden eventuele blokkades opgeheven en de doorbloeding gestimuleerd, het zorgt voor ontspanning en afvalstoffen worden versneld afgevoerd. Het is een stimulerende massage en verhoogt daardoor de concentratie,wat de werkprestaties ten goede komt.

Het kan op ieder gewenst tijdstip en iedere plaats worden gegeven. Je kunt het zien als een onderhoudsbeurt voor lichaam en geest. Het schouderklopje van de baas voor de werknemers. In deze tijd van bezuinigingen is het misschien een uitgave, maar onderzoeken in Amerika hebben uitgewezen, dat bij regelmatige stoelmassage het ziekteverzuim met ruim de helft terug loopt. Een langdurig zieke werknemer, kost uw bedrijf meer.

De kosten zijn, als ze door het bedrijf betaald worden, volledig fiscaal aftrekbaar.

U kunt natuurlijk ook samen met familie of vrienden een party organiseren, waarbij de stoelmasseur bij u thuis komt .

Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in, of neem contact op met:

Massage en Reikipraktijk Paradijs

Papegaai 5

4822PL Breda

telnr:076-8874088

mobiel:06-40841441

e-mail: info@massagereikiparadijs.nl

lokatie:klik op googlemaps

 

Massage-Healing & Reikipraktijk Paradijs | info@massagereikiparadijs.nl