HOME
MASSAGES
HOT-STONE MASSAGE
STOELMASSAGE
ZWANGERSCHAPSMASSAGE
ZWANGEREN MEDITATIE
RECENSIES MEDITATIE
SHANTALA BABYMASSAGE
FOTO'S BABYMASSAGE
DOLFIJNEN ENERGIE
HOLISTIC PULSING
REIKIBEHANDELINGEN
ENGELENCONSULTEN
ENGELEN HEALING
DIERENTOLK
WIE BEN IK ?
PRIJSLIJST
CONTACTFORMULIER
LINKS
GASTENBOEK

Wat is dolfijnenenergie ?  

Iedereen weet dat dolfijnen heel zachtaardige dieren zijn. Ook is bekend dat ze genezende eigenschappen bezitten. Er wordt met dolfijnen gezwommen als therapie vorm voor bijvoorbeeld gehandicapte kinderen. Dit komt omdat de dolfijnen de bewakers van het licht op aarde zijn. Ze leven in groepen en zorgen, spelen, vrijen, met en voor elkaar. 

In een ideale samenleving zou dit bij mensen ook kunnen. Dan zou er geen eenzaamheid meer bestaan. Oneerlijkheid is er dan ook niet meer, omdat we niet bang zouden hoeven te zijn voor gebrek aan aandacht en liefde, want dat is er dan in overvloed.  De dolfijnen weten al dat het antwoord op alles LIEFDE is. Maar zo zit de samenleving jammer genoeg (nog )niet in elkaar. Wij kiezen voor de  individualisering, waarin afgescheidenheid nog centraal staat. De dolfijnen zijn hier om ons te helpen met de overgang van het individuele tijdperk naar een groepsveldenergie.

Door mijn opleiding bij Linda Shay, ben ik in staat om een kanaal te zijn om de dolfijnenenergie door te geven. Iedereen kan het ontvangen en het geeft verlichting aan allerlei lichamelijke en geestelijke ongemakken. Het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen om de genezende energie van  de dolfijnen te ontvangen en hun enorme veld van liefde. Het heeft hetzelfde effect als wanneer je werkelijk met ze zwemt. Wel is het verstandig om bij ernstige aandoeningen een arts te raadplegen. Het is géén geneeswijze op zich, maar ondersteund het zelfgenezend vermogen van het lichaam.


Heeft u vragen, of wilt u een afspraak

maken? Vul dan het contactformulier in, of neem contact op met:

Massage en Reikipraktijk Paradijs

Papegaai 5

4822PL Breda

telnr:076-8874088

mobiel: 06-40841441

email: info@massagereikiparadijs.nl

lokatie: klik op googlemaps

 

 

Massage-Healing & Reikipraktijk Paradijs | info@massagereikiparadijs.nl